Namet Helal Ürünler Fuarı’na katıldı

Namet, 3. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’na, içerisinde tüm mamul gruplarının yer aldığı standıyla katıldı.

Namet Helal Ürünler Fuarı’na katıldı

Türk gıda sektörünün öncü markası Namet, 11 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen, 3. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’na, içerisinde tüm mamul gruplarının yer aldığı standıyla katıldı.

Fuar süresince yeni iş bağlantılarına imza atılan ve yerli-yabancı tüm ziyaretçilerin ve katılımcı firma yetkililerinin uğrak noktası haline gelen Namet standı, Namet ürünlerinin birbirinden enfes sunumlarıyla herkesin ilgi odağı oldu.

Fuarın son günü basın açıklaması yaparak, kısa bir değerlendirmede bulunan Namet A.Ş. Genel Müdürü N. Tarık Kayar şunları söyledi:

“Üretim faaliyetlerini, tüketicilerin helal gıda tüketmeye yönelik hassasiyetlerini göz önünde tutarak sürdüren bir firmayız. İngiltere merkezli Halal Food Authority’den ve Türk Standardları Enstitüsü’nden onaylı iki adet helal sertifikamızın bulunması, konuya verdiğimiz önemi yeterince gösteriyor diye düşünüyorum.

Yine aynı düşünce ve anlayışla, 3. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’na standımızla iştirak ettik.  Burada iş ortaklarımızla, tüketicilerimizle ve potansiyel müşterilerimize buluşarak, onlara şirketimizle ve üretim proseslerimizle ilgili birebir malumat verme imkanını bulduk.

Ayrıca fuara yurtdışından katılan ziyaretçilerimizle de, dış ticaret kapsamında, son derece olumlu geçen bazı görüşmeler yaptık.

Gerek standımızın gerekse tüm salonun yoğunluğunu baz alarak, başarılı bir fuar geçirdiğimizi, Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nın sektörümüze pozitif anlamda bir ivme kazandırdığını rahatlıkla söyleyebilirim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52