Fornetti, 29 Eylül – 02 Ekim 2011 tarihleri arasında 9. su düzenlenen “Bayim Olur musun?” fuarına katılarak 27 ülkede tanınan ödüllü franchise sistemini, Türk yatırımcısı ile buluşturmaya hazırlanıyor.
Avrupa’nın en büyük ikinci franchise zincir markası Fornetti, kendine özgün pişirme teknikleriyle 17 ülkede faaliyet göstererek, 27 ülkeye ürün ulaştırmakta. 1968 yılından bu yana Türkiye’de gıda sektörününün lider markaları arasında bulunan baklavacı Hacı Sayid, “Göz önünde pişirme” ve “Donuk gıda uzmanı” Fornetti’den, Türkiye için Master Franchise haklarını alarak 2010 yılından itibaren faaliyetlerini sürdürmekte. Fornetti başarısının sırlarını, markanın yaratıcısı Jozsef Palasti “Bayim Olur musun?” fuarında paylaşıyor.
Jozsef Palasti Fornetti’nin öyküsünü anlatıyor
Avrupa'nın en büyük 2. gıda franchise markası Fornetti'nin kurucusu Jozsef Palasti, Fornetti Türkiye'nin katılacağı ‘Bayim Olur musun?’ fuarını ziyaret etmek için Türkiye'ye geliyor.

YORUM EKLE
1
Kozak'ın fıstığı sofraya geliyor
2
Mado lezzeti Malezya'ya uzandı
3
Migros 50 yıl öncesine geri dönecek!
4
Pizza Pizza bayileriyle büyüyor
5
Poratos lezzeti Diyarbakır’da görücüye çıktı
6
Schlotzsky's’den çocuklara hobi atölyesi
7
Perakendecilerin Afrika’ya desteği sürüyor
8
Yoğurdu ‘üfletmeden’ yediriyorlar!
9
Firmalara marka tescili uyarısı!
10
Aroma’dan çevreye destek
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER