Avrasya Ambalaj Fuarı hedefini tutturdu

33 ülkeden 1026 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı Avrasya Ambalaj Fuarı yerli ve yabancı alıcıların akınına uğradı. Yurtdışından 4 bin 761, yurtiçinden 35 bin 992 alıcının katıldığı fuarı 40 bin 753 sektör profesyoneli ziyaret etti.

Avrasya Ambalaj Fuarı hedefini tutturdu
15-18 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası Avrasya Ambalaj Fuarı yerli ve yabancı ziyaretçilerin yanı sıra Türkiye’nin en önemli ambalaj üreticilerinin akınına uğradı. 60 bin m2’lik alanda ve 10 salonda düzenlenen fuarı yurtdışından 4 bin 761, yurtiçinden 35 bin 992 alıcı ziyaret etti. Katılımcı şirketlerle yüz yüze iletişim kurma fırsatı bulan katılımcı kişi, kurum ve kuruluşlar büyük yatırımların önünü açacak önemli iş bağlantılarına imza attılar.

Fuara en fazla ilgi Kuzey Afrika, Ortadoğu, Kafkasya ve Balkan ülkelerinden oldu. Avrupa'da her yıl düzenlenen fuarlar arasında ilk sırada yer alan, Türk ambalaj endüstrisinin, üretim gücünün ve teknolojik gelişiminin yanı sıra tasarım becerilerinin de sergilendiği fuarda pek çok yeni iş bağlantısı yapıldı. TÜYAP ve Ambalaj Sanayicileri Derneği'nin uzun soluklu işbirliğinin yanında, sektörün diğer güçlü dernekleri AMD, ESD, KASAD, MASD, OMÜD ve SEPA'nın desteğini de alan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, sektörlerin kolektif bir güç olmayı ilke edinip, birlik ve beraberlikle istikrar sağlayıp, güçlendiğinin en güzel göstergesi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52