2013’te 35 bin ziyaretçi bekliyor

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, 23-26 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 24. kez kapılarını ziyaretçilere açacak.

2013’te 35 bin ziyaretçi bekliyor

Yerli ve yabancı konaklama, ağırlama ve ikram sektörü profesyonellerinin  büyük ilgi gösterdiği ve ortalama 2 milyar dolar ticaret hacmi yaratan  24. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları  İhtisas  Fuarı, 23-26  Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da kapılarını ziyaretçilere açacak.
Anfaş Hotel Equipment Fuar Direktörü Arzu Yüngül, 2012 yılında 751’i yabancı olmak üzere toplam 28 bin 756 sektör profesyonelini ağırlayan Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nın 2013 yılında profesyonel ziyaretçi hedefinin 35 bin olduğunu açıkladı.  400 civarından katılımcı firma ile 40 bin metrekare brüt alanda açılması öngörülen Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nın tanıtım çalışmalarına hızla yoğunlaşıldığını söyleyen Arzu Yüngül, “Anfaş Hotel Equipment Fuarı için bu sene 24 ülkenin turizm bakanlarına ve sektöre davetler gönderildi.  Anfaş Hotel Equipment ticaret müşavirleri ve ekibimiz tarafından yurtdışında çok geniş kapsamda tanıtılıyor. Ayrıca her sene Ekonomi Bakanlığı  25’in üzerinde ülkeden profesyonel ziyaretçilere alım heyeti programı düzenliyor” dedi.
Sadece yurtdışı sektörel fuarları ziyaret ederek Anfaş  Hotel Equipment Fuarı’nın tanıtımını yapan özel bir ekibin olduğunu kaydeden Yüngül, “Ticaret müşavirlerimiz tarafından yapılan fuar tanıtımlarının yanı sıra İtalya-Host, Rusya-Pir Hospitality, Almanya-Anuga, İngiltere World Travel Market, Kazakistan Power Kazakistan, ITB Berlin World Food Kazakistan ve Azerbaycan fuarlarında tanıtımlarımız yapıldı” şeklinde konuştu.
Geçen sene Avrupa genelinden 174 üyesiyle Almanya merkezli olarak hizmet veren  Mutfak Aletleri Üreticileri Ve Isıtma Sanayicileri Derneği (HKI) üyelerinin heyet olarak Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nı gezerek Türk endüstriyel mutfak firmalarıyla bayilik anlaşmaları imzaladığını belirten Yüngül, “Yurtdışından gelen heyetler her sene katlanarak artıyor. Turizm işletmenlerinin yanı sıra resmi kurumların sosyal tesisleri satın almalarını Anfaş Hotel Equipment Fuarı’ndan gerçekleştiriyor. TSK, DMO, Öğretmen Evleri ve Polis Evleri her sene Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nı ziyaret eden resmi kuruluşlardan sadece bir kaçı.
Fuar etkinlikleri açısından da oldukça zengin” diye konuştu.
Anfaş Hotel Equipment  Fuarı’nın 24’üncü yılında fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin beklentilerini azami düzeyde karşılamak için daha  zengin aktivitelerle gerçekleştirileceğini aktaran Yüngül, “Uluslararası Altın Kep Aşçı Yarışması, Antalya Temizlik Hizmetleri, 3. Housekeeping Yaratıcı Konsept ve Tasarım Yarışması ve İnnovdesign İç Mekan Tasarım Yarışması  bunlardan bazıları” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52