Yonca Gıda, zirvedeki aşçıların yanında

Türkiye Aşçılar Federasyonu ile Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneği tarafından düzenlenen Chef 8’de Yonca Gıda da sponsor olarak yer aldı.

Yonca Gıda, zirvedeki aşçıların yanında
Türkiye’nin en kaliteli aşçıları arasında yer alan 8 aşçının bir araya gelerek; 8 farklı bölgenin,8 ayrı mutfağını, 8 farklı lezzet ve sunumla, 8 ayrı masada yer alan konuklara sundukları CHEF 8 organizasyonu; 27–28 Mayıs 2011 tarihinde Sheraton Hotel & Convention Center Ankara’da gerçekleştirildi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Başkent Aşçılar ile Turizm Birliği Derneği’nin düzenlediği ve Türkiye’nin diğer bölgelerinden federasyona bağlı derneklerin katılımı ile 6 yıldır gerçeklesen CHEF 8, bu yıl da eşsiz bir lezzet deneyimine ev sahipliği yaptı.

Yonca Gıda ürünlerini kullanarak hazırladıkları yemekleri davetlilere sunan profesyoneller; Yonca Gıda ürünlerinden; domates salçası, rendelenmiş domates, kornişon turşu, ketçap-mayonez, ayçiçek ve zeytinyağlarını kullanarak hazırlık anında Yonca ürünlerinin kalitesi ve ergonomik kullanımları sayesinde daha pratik olduklarını ve lezzetlerine lezzet kattıklarını dile getirdiler.

Ayrıca 27–28 Mayıs günleri arasında Ankara Sheraton Otel'de gerçekleşen organizasyonda Türkiye’nin dört bir yanındaki profesyoneller ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Yonca Gıda organizasyonda kurdukları stantla ziyaretçilerin ve katılımcıların büyük ilgisi ile karşılandı.

Organizasyonun sonunda, Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rahmi Yılmaz ve Başkent Aşçılar ve Turizmciler Birliği Başkanı Reşat Erdemir desteklerinden dolayı Yonca Gıda’ya teşekkürlerini sunarak, teşekkür plaketini Yonca Gıda Pazarlama Yöneticisi Cana Gedik’e takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52