Mutfağın okulu MSA’da bahar enerjisi

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Mayıs ayında profesyonel şeflerin danışmanlığında kaçırılmayacak mutfak etkinlikleri sunuyor.

Mutfağın okulu MSA’da bahar enerjisi
Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Mayıs ayında profesyonel şeflerin danışmanlığında kaçırılmayacak mutfak etkinlikleri sunuyor. Bahar ayları için hazırlanan özel tariflerden, annenize hediye edeceğiniz Anneler Günü menüsüne ve ödüllü kokteyl tariflerine kadar mutfağınıza renk ve enerji katacak workshop’larla bu ay yenilikler keşfedeceksiniz. MSA’nın Mayıs ayı executive chef misafiri ise “mutfağın başkenti” New York’un “Rising Star” ödüllü şefi Angelo Sosa! Sosa MSA’da New York lezzetlerini Uzakdoğu tatlarıyla birleştirerek yeniden yorumlayacak.

Mutfak Sanatları Akademisi’nin Mayıs ayı programında yine kaçırılmayacak workshoplar bulunuyor. Yaz davetleriniz için hazırlayacağınız kokteyl tarifleri, anneler gününe ve bahara özel menülerin yanı sıra, her biri MSA klasiği haline gelen bıçak becerileri, etler ve pişirme teknikleri, stir frying tekniği ve wok yemekleri ile bu ay yine mutfağın sırlarını keşfedeceksiniz. Dünya mutfaklarından Tapas, Sushi ve İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleri ve minik şef adaylarına özel küçük gurme de bu ay yine MSA’da olacak.

New York’un “Rising Star Chef”i Angelo Sosa

MSA Mayıs ayında New York’un en ünlü şeflerinden biriyle aynı mutfakta yemek yapma fırsatını sunuyor! Mutfağın başkenti New York’un dinamik ve muhteşem gastronomi dünyasından “Rising Star Chef” ödüllü Angelo Sosa MSA’da mutfak tutkunlarıyla bir araya geliyor. New York Yumcha, Spice Market, Buddakan, Loft ve Morimoto’da executive chef’lik yapan ve dünyaca ünlü Alain Ducasse’ın restoranlarını yöneten Angelo Sosa; “Xie Xie” ve “Social Eatz” ödüllü restoranlarında New York lezzetlerini Uzakdoğu tatlarıyla birleştirerek yeniden yorumluyor. New York’un son dönemdeki en trendy şeflerinden biri olan Angelo Sosa ile kaçırılmayacak bir deneyim için yerinizi hemen ayırtın.

Bahara özel lezzetler

Mayıs ayında MSA’da baharın tazeliğini ve enerjisini hissedeceğiniz tarifleri uzman şeflerin özel taktiklerini kullanarak hazırlayacaksınız. Taze nane, dağ kekiği ve tarla domatesi ile lezzetlendireceğiniz panzella salatası, trüf yağlı otlu risotto ile limon ve maydonoz gremolatalı bonfile; baharda vazgeçemeyecekleriniz arasına girecek.

“Anneler Günü” için lezzetli hediyeler

Mutfak konusunda eline su dökemeyeceğiniz annenize ellerinizle hazırlayacağınız tariflerin sırlarını MSA’nın eğitmen şeflerinden öğreneceksiniz. “Anneler Günü”nde frambuaz soslu roka salatası, tereyağı ve sarmısak ile sotelenmiş karides, mantar dolgulu raviyoli ve enfes bir elmalı tart ile annenize çok özel bir kutlama menüsü hediye edebileceksiniz.

Mayısta MSA’da “Kokteyl Zamanı”

Sıcak yaz akşamlarında, bahçede, terasta, deniz kenarında arkadaşlarınızla tadını çıkaracağınız birbirinden nefis kokteyllerin nasıl hazırlanacağını MSA’da ustasından öğreneceksiniz. MSA profesyonel barmenlik ve miksoloji eğitmeni ve Lucca’nın başarısı ödülleriyle tescillenmiş barmeni Cevat Yıldırım’ın eğitmenliğinde hazırlayacağınız kokteyller aklınızı başınızdan alacak. Yaratıcı kokteyllerin dahisi Cevat Yıldırım’ın özel karışımları ile kokteyl sanatını keşfedip vazgeçemediğimiz klasikler ve sofistike lezzetler dünyasına adım atacaksınız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52