Eğitimde GIDAMO İSMEK dayanışması

İSMEK'in pastacılık, aşçılık gibi gıda üretimi ile ilgili eğitimlerinde görev alan eğitmenlerin gıda üretimi ve hijyen bilinci eğitimlerini GIDAMO üstlendi.

Eğitimde GIDAMO İSMEK dayanışması

Gıdavitrini - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK), eğitim verdiği pastacılık, aşçılık vb. gibi gıda üretimi ile alakalı konularda eğitim alacak öğrencilerine güncel bilgileri aktarmak için Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bundan böyle İSMEK  eğitmenlerine hijyen eğitimi verilmesi konusunda mutabakat sağlandığı bildirildi.

İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ
Yapılan protokol neticesinde ilk eğitim, 19 Eylül 2012 tarihinde Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi'nin Mecidiyeköy'de bulunan hizmet binasında gerçekleşti. İSMEK bünyesinde bulunan aşçılık pastacılık gibi konularda eğitim veren eğitmenlere GIDAMO Marmara Bölge Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Gıda Mühendisi Şakir Bayrakdar tarafından Gıda Güvenliği ve Üretim Hijyeni konularında bilgilendirme eğitimi verildi.

Eğitim sonunda İSMEK bünyesinde bulunan eğitmenlere Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şube Başkanı Sedat Kuru tarafından 'katılım sertifikası' verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52