Bayram sofrasına Sera güvencesi

Gıda korumada uzman marka Sera’nın yağlı pişirme kâğıdı, raflarda yerini aldı. Bayramda misafirlerine lezzetli kurabiyeler, tadı tepside kalmayan yemekler yapmak isteyenler Sera yağlı pişirme kâğıdıyla hünerlerini sergileyebilecek.

Bayram sofrasına Sera güvencesi
Sera, streç film ve alüminyum folyodaki tecrübe ve kalitesini pişirme grubu ürünlerine de yansıtıyor. Sera yağlı pişirme kâğıdıyla tepsileri ve kalıpları yağlamaya gerek kalmıyor, fırın kapları tertemiz kalıyor.  Fırın tepsilerine uygun boyutlarda tasarlanan Sera yağlı pişirme kâğıdının kullanım kolaylığı sayesinde bayramda misafir ağırlamak sorun olmayacak. Bayram coşkusu kalabalık sofralarda keyfe dönüşecek. Kullanımı çok kolay olan Sera yağlı pişirme kâğıdını fırın tepsiye ya da kalıba yayarak, yemek ve kurabiyelerin lezzetini tepside bırakmadan misafirlerinize sunabilirsiniz.

Üstün teknoloji ile sağlığa en uygun yöntemlerle üretilen Sera yağlı pişirme kâğıdının her iki yüzeyi de yapışmaz özelliğe sahip. Ambalaj kutusu içinde ruloya sarılmış şekilde sunulan Sera yağlı pişirme kâğıdı, parçalanmıyor ve tekrar tekrar kullanılabiliyor. Kullanım kolaylığı ve kalitesiyle dikkat çeken Sera yağlı pişirme kâğıdının boyu 8 metre eni ise 37 santimetre olarak piyasaya sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52