Mutfakta hayat onunla kolaylaşıyor

Otuz yedi ayrı fonksiyonu ile fark yaratan yepyeni FP950 Kenwood Multipro mutfak robotu ile yemek hazırlamak artık çok rahat ve hızlı.

Mutfakta hayat onunla kolaylaşıyor

Avrupa’da gıda hazırlama ürünleri kategorisinde dünya birincisi Kenwood’tan yemek yapmayı sevenlere pratik bir yardımcı geliyor. Otuz yedi ayrı fonksiyonu ile fark yaratan yepyeni FP950 Kenwood Multipro mutfak robotu ile yemek hazırlamak artık çok rahat ve hızlı.

Yemek yaparken mutfakta zaman kaybettiğini düşünenler ve yemek yapmak için kısıtlı süreye sahip olanlar... Bundan böyle Kenwood Multipro mutfak robotu ile bir çok işlemi kolaylıkla ve hızlıca halledip, istediğiniz yemeği keyifle hazırlayabileceksiniz.

Kenwood Multipro mutfak robotunu, katı meyve sıkacağı, öğütücü, blender ve tartı gibi  toplamda otuz yedi ayrı fonksiyonuyla kullanabilirsiniz. Meyve ve sebzeleri isterseniz jülyen doğrayabilir isterseniz rendeleyebilir ya da narenciye sıkma özellği ile sabahları kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu ile kendinizi şımartabilirsiniz... Birçok işlemi rahatlıkla yapabileceğiniz mutfaktaki en büyük yardımcınız kompakt Multipro mutfak robotu, Kenwood kalitesiyle kullanıcısına sunuluyor.

Kenwood Multipro mutfak robotu, her türlü gıda hazırlamada kolaylık sağlaması için düşünülmüş çift hızlı motoru, , eksiksiz dilimleme ve rendeleme diskleriyle dilediğiniz yiyecek ve içeceği pratik ve keyifli bir şekilde hazırlamanızı sağlıyor. Yüksek kalite fırçalanmış metal gövdesi, 3 litre kapasiteli kasesi, değişken hız ayarı, aydınlatmalı güç göstergesi, dahili kablo saklama bölmesi, güvenlik kilitleri ve kolayca temizlenebilme özelliği ile de kullanıcılara güvenli, hızlı ve kolay bir biçimde kullanım imkanı sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52