Pastavilla’dan sofralara üç yeni lezzet

Pastavilla, lezzetleri arasına kattığı fiyonk, yüksük ve iri arpa çeşitleri ile lezzet tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.

Pastavilla’dan sofralara üç yeni lezzet
Gıdavitrini - Uzmanlığı, doğallığı, kalitesi ve çeşitliliği ile Pastavilla Türkiye’de makarnanın ustası Pastavilla, lezzetleri arasına kattığı fiyonk, yüksük ve iri arpa çeşitleri ile lezzet tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.

Anadolu’nun en kaliteli buğdaylarının sadece tam orta kısmındaki irmiğini kullanarak tüketiciye doğallık, tazelik ve lezzeti sunan makarna ustası Pastavilla, ailesine yepyeni ürünler kattı.  Türk tüketicisinin en sevdiği, fiyonk, yüksük ve iri arpa çeşitleri ile Pastavilla, sofraların vazgeçilmez lezzeti olmaya devam ediyor.

Lezzeti kalbinde saklı
Sofralarımıza Pastavilla kalitesini getiren makarnaların lezzeti,Anadolu’nun en kaliteli buğdaylarının ‘kalbi’ diye adlandırılan ve en önemli yeri olan, orta kısmından geliyor. Pastavilla tarafından özenle seçilen buğdaylar, özel olarak ayıklanarak ve işlem gördükten sonra eşsiz lezzeti sofralarımızda yerini alıyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilerek, sofralara taşınan makarnası Pastavilla
Besleyici, doyurucu ve lezzetli tadı ile yediden yetmişe herkesin sevdiği makarnanın Türkiye’deki adı Pastavilla, uzmanlığı, doğallığı, kalitesi ve çeşitliliği ile soslarla da zenginleştirilerek sofralarımızın en çok tercih edilen yemeği olmaya devam ediyor. 5 farklıürüngrububulunanPastavilla, standartmakarnagrubunaeklediğifiyonk, yüksük ve iri arpa çeşitleri ile yinelezzetin peşinde olanların tercihi olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52