Selva'nın irmiği 'ay yıldız' aldı

Selva, ASD tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda finale kaldı. Dereceye giren firmalar ödüllerini 3 Eylül’de alacaklar.

Selva'nın irmiği 'ay yıldız' aldı
Gıdavitrini - Sektörünün yenilikçi markası Selva Gıda, bu yıl Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Grafik Tasarım kategorisinde, Vakumlu İrmik ve Un Ambalajı ile finale kaldı. Dereceye giren firmalar ödüllerini 3 Eylül’de Four Seasons Hotel’de düzenlenecek Ödül Töreni’nde alacaklar.

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından akredite edilerek yetkinlik kazanan “Ambalaj Ay yıldızları” Yarışması’nda Selva Gıda, Grafik Tasarım Kategorisi’nde Vakumlu İrmik ve Buğday Unu Ambalajı ile ödül kazandı.

Başarılı şirketlere uluslararası prestij sunan 170 ambalajın 12 farklı kategoride değerlendirildiği yarışmada Selva Gıda, Genna MCG tasarımı olan Vakumlu İrmik ve Un Ambalajı ile rakiplerini geride bırakarak finale kaldı.

Ambalaj Ay Yıldızlarını seçen Ambalaj Sanayicileri Derneği, yarışma ile Türkiye’de üretilen ticari malların yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda yer edinmesi, özgün ve doğru ambalaj uygulamaları ile sağlanacak katma değer ile rekabet gücü kazanmasına katkıda bulunacak bir ambalaj endüstrisinin gelişmesini hedefliyor. Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın ilk aşamasında genel sıralamada Jüri üyelerinin verdiği notlara göre en az “iyi” olarak not verdiği ambalajlar “Yetkinlik 2012” ödülüne layık görüldüler. İkinci aşamada “Yetkinlik 2012” ödülüne layık görülen ambalajlar arasında yapılan değerlendirmede ise her bir kategorinin Altın, Gümüş ve Bronz ödülleri belirlendi.

Kategorilerin Altın, Gümüş ve Bronz ödülleri de 3 Eylül 2012’de Four Seasons Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde açıklanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52