Teksüt ambalajına 'ay yıldız' ödülü

Teksüt'ün sürülebilir taze peynir ambalajı ASD'nin “Yetkinlik 2012” ödülüne layık görüldü.

Teksüt ambalajına 'ay yıldız' ödülü
Gıdavitrini - Doğallığın ve lezzetin adı TEKSÜT, Sürülebilir Taze Peynir ambalajıyla “Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması”nda, iki farklı kategoride Yetkinlik 2012 ödülünün sahibi oldu. Yarışmada ambalaj, Grafik Tasarımı ve Ambalaj Malzemeleri kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda TEKSÜT, Sürülebilir Taze Peynir ambalajıyla Yetkinlik 2012 ödülüne layık görüldü. TEKSÜT Sürülebilir Taze Peynir’in özgün çizgiler taşıyan ambalajı, Grafik Tasarımı ve Ambalaj Malzemeleri kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda başvurular; üretim kalitesi, satış görünümü cazibesi, özgün yapısal özellik, kullanılan malzeme ve maliyet ekonomisi, içerdiği ürünü koruma ve saklama yeterliliği ve başarısı, ambalajın biçiminin yeni, özgün, farklı ve ilgi çekici olması, nihai satış noktalarında başarılı sergilenmeye uygunluk, çevreye duyarlılık ve geri kazanım olanaklarındaki başarı gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52