Üç kıta bu eğitimde buluştu

Öztiryakiler, uluslararası teknik eğitim programı ile 3 kıtayı bir araya getirdi!

Üç kıta bu eğitimde buluştu
Öztiryakiler, uluslararası başarılı bir eğitim programına ev sahipliği yaparak yeni geliştirilen ve hâlihazırda kullanılan ürünlerinin eğitimi için 15 farklı ülkeden 25 katılımcıyı İstanbul’da bulunan fabrikasında bir araya getirdi.

Kore’den Macaristan’a Etiyopya’dan İsveç’e farklı kültürlerin bir araya geldiği 1 hafta süren eğitim programı süresince şirket profili, yeni yatırımlar, ürün grupları, ürünlerin teknik özellikleri gibi konularda bilgiyi ve uygulamalı eğitimi firmanın Yönetim Temsilcisi Yüksel Yalçın ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi Ali Kayaoğlu verdi.

Üretim alanları, makine parkı, Ar-Ge ve laboratuvarları, hammadde ve imalat atölyeleri ile showroomu  gezen katılımcılar, yapılan yatırımlara hayran kaldıklarını, uygulamalı montaj-servis eğitiminin kendilerine bilgi ve tecrübe kattığını dile getirdiler. Tüm ürün gruplarından seçilen cihazların olası arızaları sırasında uygulanan en hızlı ve ileri teknolojiden faydalanılan çözüm yollarının uygulamalı olarak sergilendiği eğitimde müşteri memnuniyetinin sağlanmasının önemi sık sık vurgulandı. Eğitime katılanlara eğitim sertifikası, firma yetkili servis belgesi, eğitim notları ve kurumsal teknik servis üniformaları  Öztiryakiler Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öztiryaki tarafından takdim edildi.

Yoğun eğitim programından arta kalan zamanlarda İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulan katılımcılar, şehrin en seçkin restoranlarında ağırlandılar ve boğazın eşsiz güzelliklerinin tadını çıkardılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52