Geniş ailelere nostaljik buzdolabı

Yeni Bosch KDN74AF20N model XXL NoFrost Buzdolabı, toplam 598 litrelik brüt hacmi ile geniş aileler için çok ideal.

Geniş ailelere nostaljik buzdolabı
Bosch Ev Aletleri, çocuklu, büyük anne ve babalı, toptan alışveriş yapan ya da misafiri bol geniş aileler için KDN74AF20N model XXL NoFrost Buzdolabı’nı geliştirdi. Toplam 598 litrelik brüt hacmi ile kalabalık ailelerin ihtiyacı olan her türlü yiyeceği sağlıkla ve güvenle saklayabileceği Bosch XXL NoFrost Buzdolabı, deri görünümlü dış yüzeyi ile nostaljik zamanları mutfaklara taşıyor.

XXL ailelerin tercihi
Çocuklu, kalabalık ve misafiri bol XXL aileler, yaptıkları toplu alışveriş malzemelerini, Bosch KDN74AF20N model XXL NoFrost Buzdolabında rahatlıkla saklayabiliyor. Ayrıca, büyük hacimli yiyecekler ve birçok yemek tenceresini de dilediği gibi Bosch XXL NoFrost buzdolabına yerleştirebiliyor.

25 senelik nostalji bugünün modern mutfağında
Bosch XXL NoFrost Buzdolabı, beyaz rengi ve deri görünümlü yüzeyi ile dokunulduğunda hafif pürüzlü deri hissiyatı veriyor. Bu özelliğiyle mutfaklara hem şık hem de nostaljik bir hava katıyor.

Sebze ve meyveler için tazelik ve vitamin merkezi: CrisperBox
Bosch XXL NoFrost Buzdolabının nem kontrollü Teleskopik CrisperBox çekmecesi, sebze ve meyveleri taze tutuyor. Bu çekmece, vitamin ve nem kaybını önleyerek, sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre taze olarak muhafaza ediyor. Sağlıklı beslenmeye ve aile bütçesini korumaya önem veren aileler için hayat kurtarıcı bir özellik olarak öne çıkıyor.

ChillerBox, et ve balık türü yiyecekleri iki kat daha uzun süre taze tutuyor
Bosch XL NoFrost buzdolabı, et, balık, peynir ve sucuk gibi yiyeceklerin saklanabileceği ChillerBox özel bölümüne de sahip. Bu bölüm, dondurucudan gelen soğuk buhar sayesinde diğer bölümlere göre 2 - 3 °C daha soğuk oluyor. ChillerBox içerisinde yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor. Üstelik kokuları da tamamen kendi bölgelerinde kalarak, buzdolabındaki diğer yiyecek ya da içeceklere karışmıyor. Üstelik ChillerBox bölümü tüketicilerin tüketim alışkanlıklarına göre de farklı kullanım alternatifleri sunuyor. Daha fazla sebze ve meyve tüketen aileler için ChillerBox, üzerindeki ayar mekanizması sayesinde istenirse normal bir sebzeliğe de dönüşebiliyor.

A+ enerji sınıfı ile yüksek enerji tasarrufu sağlıyor
A+ enerji sınıfındaki yeni Bosch XXL NoFrost Buzdolabı, yıllık 462 kWh elektrik tüketimiyle, A enerji sınıfındaki buzdolaplarına kıyasla yüzde 20 daha az enerji harcıyor. Bu sayede de hem aile bütçesine hem de doğaya katkı sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52