Keskinoğlu'na "Anadolu Markaları" ödülü

“Anadolu Markaları” yarışmasında Keskinoğlu, “Büyük İşletmeler Tarım Sektörü Birincisi” ödülünü aldı.

Keskinoğlu'na
2013’de 50’inci yılına girecek olan Keskinoğlu Şirketler Grubu, Capital&Ekonomist dergileri ve Türkiye Finans’ın işbirliğiyle ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen “Anadolu Markaları” yarışmasında “Büyük İşletmeler Tarım Sektörü Birincisi” olarak ödül aldı. İstanbul Conrad Otel’de 25 Aralık Salı akşamı düzenlenen ödül töreni T.C. Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever’in katılımıyla gerçekleşti.

Keskinoğlu Şirketler Grubu adına birincilik ödülünü LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’den alan Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, törendeki konuşmasında Büyük İşletmeler Tarım Sektörü Birincisi olarak bu ödülü ikinci kez aldıkları için büyük bir gurur duyduklarını ifade etti. Keskin Keskinoğlu sözlerini “Rahmet ve şükranla andığımız dedem İsmail Keskinoğlu tarafından 50 yıl önce kurulan şirketimiz bugün Türkiye’yi dünyanın 75 ülkesinde temsil ediyor. ISO sıralamasında 92’inci sıraya yükselen Keskinoğlu, 4 bin kişiye istihdam sağlıyor. Böyle bir ödül bizler için büyük motivasyon oluyor, Türkiye’yi yurt dışında da marka yapmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek tamamladı. Keskin Keskinoğlu, beyaz et sektörünün 6,5 milyar dolarlık hacme ulaştığını belirterek 2012 yılında sektörün toplam ihracatının 830 milyon doları bulduğunun da altını çizdi.

Marka olma yolunda ilerleyen firmaların başarı öykülerini bir araya getirip ödüllendirmek ve diğer Anadolu şirketlerine modeller yaratmak amacıyla bu yıl 6’ıncısı düzenlenen yarışmanın jürisinde ise; Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Barış Tan, Fordham University School Business New York’dan Prof. Dr. Lerzan Aksoy, ESİAD Genel Sekreteri, Prof. Dr. Mustafa Yaşar Tınar, TOSYÖV Üyesi  Hilmi Develi, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü  M. Rauf Ateş
ve Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu  yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52