Dardanel reklam ajansını seçti

Mister No ve Dardenia’dan sonra Dardanel’in reklam çalışmaları da Eylül ayından itibaren Alaaddin Adworks’a emanet...

Dardanel reklam ajansını seçti
Gıdavitrini - Dardanel, yeni yapılanma sürecinde reklam çalışmalarını tek bir çatı altında toplama kararı alarakEylül ayından itibaren ton balığındaki markası Dardanel  için de reklam sektörünün bağımsız, genç ve deneyimli şirketi Alaaddin Adworks ile çalışmaya başladı.

Faaliyet gösterdikleri alanlarda her zaman lider marka olmak hedefiyle hareket ettiklerini belirten Dardanel Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Zeybek; “Alaaddin Adworks ile bir yıldır Mister No ve Dardenia markalarında süregelen işbirliğimizi, tüm grup markalarını tek bir çatı altında toplayarak sürdürmeye karar verdik.
Yeni markalarımız Mister No ve Dardenia ‘nın, Alaaddin Adworks ile elde ettiği başarı grafiğini, yıllardır konserve ton balığı pazarının lider markası Dardanel ile de sürdüreceğimize ve başarılı iletişim kampanyaları gerçekleştireceğimize inanıyoruz.” dedi.

Reklam sektöründe uzun yıllar hizmet vermiş genç ama deneyimli girişimciler tarafından yaratıcılık, tutku ve mesleğine saygı olmak üzere 3 temel değer üzerine kurulan Alaaddin Adworks, Türkiye’nin en büyük 150 yaratıcı reklam ajansları sıralamasında, 22. Sırada yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52