Annenize tatlı mı tatlı bir sürpriz

Kaanlar markalı Ricotta Peyniri ile annenize enfes bir cheescake yapmaya ne dersiniz?

Annenize tatlı mı tatlı bir sürpriz

Sevgisini katarak hazırladığı lezzetleri sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyan annenize, Anneler Günü vesilesiyle güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Mutfaktaki becerinizi sergileyerek, Kaanlar markalı Ricotta Peyniri ile hazırlayacağınız cheescake emin olun annenizi çok mutlu edecektir.

Kaliteli ve doğal ürünleri tüketiciye sunmayı hedefleyen ve Türk damak tadına uygun peynir çeşitlerini kendi tesislerinde hazırlayan Kaanlar, dünya lezzetlerini de farklı tatları sevenlere sunuyor. İtalyan mutfağına özgü Ricotta Peyniri de bunlardan biri. Daha çok ev dışı tüketim grubunda kullanılan ve pasta yapımında özellikle de cheescake yapımında kullanılan Ricotta Peyniri’nde de Kaanlar iddiasını sürdürüyor. Yağlı ve kuru madde oranı benzerlerine göre daha yüksek olan Kaanlar Ricotta Peyniri, hem lezzet hem de görsellik açısından kusursuz bir pasta yapmanızı sağlayacak…

Sağlıklı yaşam için sağlıklı lezzetler
Kaanlar Peynir çeşitleri; sağlıklı inek, koyun ve keçi sütlerini Tekirdağ Malkara Süt Fabrikası’nda, klarifikasyon ve pastörizasyon işlemi ile zararlı tüm mikroorganizmalardan arındırılarak işleme hazırlanıyor. Ürünler, tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun olarak farklı gramajlardaki sağlıklı ambalajlarda sunuluyor. Türkiye çapında ulusal ve yerel marketlerde tüketiciye sunulan geniş ürün yelpazesi, geri dönüşümlü sağlıklı ambalajları ile raflardaki yerini alıyor. Türkiye’de peynir çeşitlerinde açıkta satılan ürünleri sağlıklı ambalajla buluşturan ilk firma olan Kaanlar, gerçekleştirdiği ilklerle sektörde öncü konumda bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52