İglo'dan Sevgililer Günü menüsü

İglo, zengin ürün yelpazesiyle tüketicilere 14 Şubat akşamı pratik ve yaratıcı tariflerle şaşırtıcı bir sofra hazırlama şansı yaratıp sevdiklerini mutlu etme olanağı sağlıyor.

İglo'dan Sevgililer Günü menüsü
Sevgilinize unutamayacağı bir Sevgililer Günü yemeği hazırlamak için mutfağınızda tek ihtiyacınız birbirinden lezzetli ve pratik İglo deniz, sebze ve piliç ürünleri. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan sadece dondurularak, besin değerini kaybetmeden tüketiciye sunulan İglo ürünleri, 2 -15 dakikada kolayca hazırlanıyor. Bu yüzden İglo, yemek yapmak için uzun zaman ayıramasa da lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamak isteyenlere mükemmel bir çözüm sunuyor. Sevgililer Günü’nde sevgilinizi kendi çabalarınızla hazırladığınız akşam yemeğiyle kendinize bir kez daha aşık edebilirsiniz. Sevgililer gününüzü renklendirmek için İglo ürünleriyle hazırlayabileceğiniz mönüden faydalanabilirsiniz.

Baharatlı Kremalı İglo Gurme Karides Güveç
Malzemeler: 250 gr İglo gurme karides, 1 paket krema, 3 diş sarımsak, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi, 1 tatlı kaşığı toz köri, 1 çay kaşığı kırmızı toz biber, birkaç dal taze kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, Tuz
Yapılışı: İglo Gurme karidesleri dışarıda çözdürdükten sonra bir tavaya zeytinyağını alıp kızdırın. Sarımsakları irice doğrayıp karideslerle beraber tavaya ekleyin ve harlı ateşte 1-2 dakika çevirin. Tuz, köri, kırmızı toz biberi de ekledikten sonra kremayı ilave edip karıştırın. Kremanın kıvamı koyulaşınca altını kapatın. Taze kekikleri ince kıyıp karışıma ilave edin ve karıştırdıktan sonra karışımı güveç kaplarına aktarın. Üzerlerine kaşar peyniri rendesi ekleyip 180 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin. Fırından çıkarıp sıcak olarak servis edin.

Uzak Doğu Usulu İglo Sebze Yatağında İglo Ege Çipurası
Malzemeler: 250 gr İglo karışık tatlı biber, 1 çay bardağı İglo tatlı mısır, 1 adet beyaz soğan, 1 yemek kaşığı susam yağı, 2 yemek kaşığı sıvıyağ, 2 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil, 2 tatlı kaşığı soya sosu, 2 diş dövülmüş sarımsak, 4 adet İglo Ege Çipurası, Taze kekik dalları
Yapılış: İglo Ege Çipurası paketlerini açın. Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Iglo Ege Çipurasını soslarıyla beraber fırın tepsisine alın. 180 derece ısıtılmış fırında 10-12 dakika pişirin. Diğer yanda soğanı irili ufaklı doğrayın. Büyük bir tavaya sıvıyağı ilave edin ve yağı kızdırın. Yağ kızdıktan sonra sarımsak ve zencefili ilave edip orta ateşte kavurun. Kızgın yağa soğanı ekleyerek 2 dakika daha kavurun. Daha sonra İglo karışık tatlı biberi,  İglo tatlı mısırı da ekleyerek 1 dakika daha kavurun. Susam yağı ve soya sosunu ilave edip sebzelerle birlikte iyice karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine bir parça fırında pişmiş İglo Ege Çipurasını ekleyin. Biberiyeyle süsleyip servis edin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52