Exponatura Fuarı kapılarını açtı

Bu yıl 4.sü düzenlenen Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı "Exponatura" İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Exponatura Fuarı kapılarını açtı
10-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 4.sü düzenlenen Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı "Exponatura" İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçileri ile buluşuyor.
Exponatura, Türkiye'nin geniş coğrafyasından birbirinden farklı doğal ve organik yaşam alternatiflerini fuar katılımcılarına sunacak.
Türkiye'nin en önemli doğal ve organik ürünler fuarı olan Exponatura, her daha da gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.
Sayılı günler kalan fuar için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Aylardır süren fuar hazırlıkları başarılı bir fuar oluşturabilmek için son derece titizlikle sürdürüldü.
Yıllardır süren ve yoğun ilgi ile gerçekleştirilen Exponatura'da bitkisel ürün ve gıdalar, içecekler, bitkisel kozmetik ve güzellik ürünleri, spa, sağlık ve sağlık turizmi, doğal tedaviler, bitkisel ilaçlar gibi tabiatın sağlık veren güçleri yer alacak.

Organik Ürünler Fuarı Exponatura'ya yoğun ilgi
Exponatura 2013,yurtiçi ve yurtdışında sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı şirketler ve tüm ilgililer için profesyonel bir ortam oluşturacak.
Fuara İstanbul, Şanlıurfa, Denizli, Kocaeli, Kayseri, Çorum, Malatya, Samsun, Manisa, Erzurum, Bursa, İzmir, Balıkesir, Rize, Aydın, Hatay, Ankara, Tokat, Antalya, Uşak, Çanakkale,Kütahya,Isparta ve Mersin'den yoğun katılım var.
Geçtiğimiz yıllarda konusunda bölgenin en kapsamlı fuarı olarak kendini ispatlayan, bu alandaki potansiyelleri başarılı bir organizasyon ile gösteren fuara,  bu yılda Türkiye, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden 20 bin ziyaretçi bekleniyor.
"Exponatura" Türk yatırımcısını küresel platformda yeni iş fırsatlarıyla buluşturup yeni iş ortaklıkları ve bağlantıların kurulmasına katkıda bulunacak.
Türkiye'nin organik ve doğal ürünler konusundaki en başarılı ve kapsamlı fuarı Exponatura herkesi ziyarete bekliyor.
Exponatura Fuarı Pazar gününe kadar saat 11:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52