Türkiye adına Endeavor Girişimcisi seçildi

Endeavor'ın 42. Uluslararası Seçim Paneli'ne Türkiye'yi temsilen katılan Baydöner, Endeavor Girişimcisi ünvanına layık görüldü.

Türkiye adına Endeavor Girişimcisi seçildi
Gelişmekte olan ülkelerde ekonomik gelişime ivme kazandırmak amacıyla etkin girişimcileri tespit edip destekleyen uluslararası sivil toplum örgütü Endeavor'ın 42. Uluslararası Seçim Paneli 27-29 Mart tarihleri arasında Dubai'de düzenlendi. Seçim Paneli'ne Türkiye'yi temsilen katılan Baydöner, Endeavor Girişimcisi ünvanına layık görüldü.
42. Endeavor Uluslararası Seçim Paneli'ne A.B.D., Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya, Güney Afrika, Hollanda, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan, Şili, Ürdün ve Yunanistan olmak üzere 11 ülkeden 19 panelist katıldı. Bu panelistlerin arasında Endeavor Global Yönetim Kurulu Başkanı ve Warner Music Group eski Yönetim Kurulu Başkanı Edgar M. Bronfman Jr., Abraaj Capital Kurucu ve CEO'su Arif Naqvi, VSP Capital Kurucusu ve Yönetici Ortağı Joanna Rees ve Intel Mobile Communications Direktörü Khaled Ismail gibi önemli isimler yer aldı. Girişimcilerin şirketleri ve girişimcilik hikâyeleri hakkında soruların yanıtlandığı üç gün süren mülakatlarda panelistler 8 farklı ülkeden 15 şirketi temsilen 29 girişimciyi değerlendirdi. Bu değerlendirmeler sonucu Türkiye'den katılan Baydöner Girişimcileri Feridun Tuncer ve Levent Yılmaz dahil olmak üzere 9 şirketi temsilen 20 girişimci Endeavor Girişimcisi unvanına layık görüldü.
İlk şubesini 2007 yılında İzmir'de açan Baydöner bugün 25 şehirde 52 restoranla hizmet veren bir fast food zinciri haline geldi. Sadece İskender Döner ile müşterilerine hizmet veren Baydöner'in hedefi, müşterilerine en kaliteli döneri en uygun fiyata sunmak. Türkiye dışında Irak Erbil'de de bir restoranı bulunan Baydöner'in hedefi sırasıyla Orta Doğu, Avrupa ve Amerika pazarlarında büyümek ve döneri bir Türk markası olarak dünyaya tanıtmak.
Kobiden

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52