Tüketici Kahve Dünyası'nı beğendi

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Kahve Dünyası’nı “AVM’lerde En Beğenilen Kafe” seçti.

Tüketici Kahve Dünyası'nı beğendi
Kahve Dünyası ve GFK Türkiye işbirliğinde gerçekleştirilen “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları Araştırması”nın kafe kategorisindeki 2011 ve 2012 yıllarındaki liderliğini 2013’te de devam ettirdi.

AYD ve GFK Türkiye işbirliğiyle bu yıl beşincisi gerçekleştirilen araştırmada Kahve Dünyası “En Beğenilen Kafe” seçildi. Türkiye genelinde 11 ilde 18-55 yaş grubundaki bin 849 alışveriş merkezi ziyaretçisiyle yapılan araştırmanın ödül töreni, geçtiğimiz günlerde Sabancı Müzesi ‘TheSeed’de markaların yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplam 11 kategoride AVM’lerin en beğenilenlerinin açıklandığı ödül töreninde Kahve Dünyası’nın ödülünü teslim alan Kahve Dünyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alev Altınkılıç sevginin en büyük itici güç olduğunu söyleyen Mahatma Gandhi’den alıntı yaptı. Kahveyi, çikolatayı ve ülkemizi çok seviyoruz diyen Altınkılıç, bu sevginin karşılığını tüketici nezdinde almanın çok büyük bir gurur olduğunu belirterek ödülü aldı.

Kahve Dünyası, mağazalarında yer alan tüm kahve, çikolata, dondurma ve tatlı-tuzlu çeşitlerini, “üreticiden tüketiciye” anlayışıyla müşterisine sunuyor. Kahve Dünyası, Türkiye genelinde ve Londra’da toplam 110 mağazayla hizmet veriyor.
perakende.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52