Bir yaz rüyası gibi lezzet

Gerçek parçacıklarla dolu KFC’nin Kruhers’ı çilekli, çikolatalı ve karamelli çeşitleriyle hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir yaz rüyası gibi.

Bir yaz rüyası gibi lezzet

KFC’nin gerçek parçacıklarla dolu nefis içeceği Krushers'ın çilekli, çikolatalı ve karameli çeşitleri bulunuyor. KFC Krushers’ın yavaşça eriyip ağzınızda dağılmasını mı tercih edersiniz, içindeki parçacıkları çiğneyerek mi tadını çıkarırsınız size kalmış. Gerçek çilek parçacıklarıyla dolu Çilekli Krushers tam bir yaz içeceği. Hafif tatlı ve havai. Pembe gözlüklerinizi takıp Çilekli Krushers’ınızı içerken dünya toz pembe bir renge bürünüyor.

Gerçek çikolata parçacıklarıyla dolu serin sularda yüzmeyi hayal edenleri Çikolatalı Krushers tam kalbinden vuruyor.

Karamelli Krushers ise karamel keyfini hiçbir şeye değişmem diyenlerin favorisi oluyor. Kristalize olmuş karamel parçacıklarının damağınızda erirken bıraktığı lezzete bayılacaksınız!

Krushers’ın smoothy çeşitleri Tropikal Meyveli Smoothie ve Muzlu Smoothie ise partisi havasına girmek isteyenlerin tercihi. Gözlerinizi kapatıp Smoothie’nizin tadını çıkarırken, kendinizi Hawaii’de bir plaj partisinin tam ortasında hissedebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52