Babalara özel çikolata üretecekler

Kahve Dünyası’nın Kemerburgaz mağazası Babalar Günü’nde hem çocukları hem babaları keyiflendiriyor.

Babalara özel çikolata üretecekler

Kahve Dünyası’nın Kemerburgaz mağazası Babalar Günü’nde hem çocukları hem babaları keyiflendiriyor. 15-16-17 Haziran tarihlerinde ücretsiz ve dileyen herkesin katılımına açık düzenlenecek çikolata yapım atölyesi etkinliğinde çocuklar babalarına hediye edecekleri çikolataları kendileri hazırlayacak.

Kahve Dünyası Babalar Günü’nde babaların yüzünü güldürürken çocukları da keyiflendirecek. Çocuklar, Kahve Dünyası’nın Kemerburgaz mağazasında düzenlenecek çikolata yapım atölyesinde babalarına özel kendi seçtikleri kalıplarla çikolatalar hazırlayacak. Şef önlüğü ve şapkalarıyla minik şefler, kendi çikolatasıyla çektireceği fotoğrafı hazırladığı çikolatayla birlikte babasına hediye edebilecek. Kahve Dünyası’nın birbirinden lezzetli çikolatalarının çok özel kalıplarla şekillendirileceği etkinlik 15 Haziran Cuma günü 15:00 – 16:00, 16 Haziran Cumartesi ve 17 Haziran Pazar günleri de 11:00 – 12:00 ve 15:00 – 16:00 saatleri arasında Kemerburgaz mağazasında gerçekleştirilecek. Dileyen herkesin katılımına açık olan etkinliğe rezervasyon yaptırmak gerekli olmayacak.

Kahve Dünyası’nın Babalar Günü’ne özel bir başka sürprizi ise “Babam İçin” kutuları... Babasını lezzetle mutlu etmek isteyenler, içinde Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz çikolatalarının bulunduğu kutuları tüm Kahve Dünyası mağazalarından satın alabilecek. Kahve sever babalar için filtre kahve setleri, geleneksel tatlardan vazgeçmeyen babalara Türk kahvesi makinesi, farklı desenlerde kupalar ve meyve ile çikolatayı bir arada tercih eden babalara fondü setleri de hediye olabilecek alternatifler arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52