Altıncı şubeyi Beylikdüzü'ne açtı

Özcanlar Köfte lezzet zincirine altıncı halkayı da ekledi. Beylikdüzü Skyport Çarşı’daki açılışa bir çok ünlü isim katıldı.

Altıncı şubeyi Beylikdüzü'ne açtı
Gıdavitrini - Özcanlar Köfte Restoran’ın 6. Şubesi, Skyport Çarşı’da Beylikdüzü halkına hizmet vermeye başladı. Şube açılışını AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun birlikte yaptı.

Açılış kurdelasını kestikten sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Uzun, işletme sahiplerine müşteri memnuniyetinin üst düzeyde tutulduğu hizmetler gerçekleştirmeleri temennisinde bulunarak, yatırımları için kendilerine teşekkür etti.

“Yaptığımız bütün işlerde önce samimi ve gayretli olmalıyız” diyen AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ise Özcanlar Köfte’nin Beylikdüzü’ne hayırlı olmasını diledi.

Açılışa bir çok önemli isim katıldı
Büyük bir katılımla gerçekleşen açılışa Müezzinoğlu ve Uzun’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert ve Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ercan Ay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Cengiz Günay, TTSO Başkan yardımcısı Faik Uysal, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucali, Özcanlar Köfte'nin Genel Müdürü Mestan Özcan, Özcanlar Köfte Skyport Şube sahibi Alper Tedik katıldı. Açılış merasimi, yapılan ikramların ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52