Kartepe'de 'diyafram'ı açtılar

Hayat Kimya'nın, Türkiye genelindeki satış ekibi, pazarlama ekibi ve yönetim kurulu, yılın son çeyreğine girerken, Kartepe'de bir araya geldi.

Kartepe'de 'diyafram'ı açtılar
Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayeli, en büyük üretici firmalarından Hayat Kimya'nın, Türkiye genelindeki satış ekibi, pazarlama ekibi ve Yönetim Kurulu, yılın son çeyreğine girerken, Kartepe Green Park Otel'de bir araya geldi. Yenilenen, iddialı satış sistemi DİYAFRAM'ın lansmanı, büyük bir heyecanla ve yüksek katılım ile gerçekleştirildi.

Diyafram'ın lansmanı, tüm detaylara yansıtılan "futbol" konsepti ile keyifli 3 gün olarak Kartepe Green Park Otel'de gerçekleştirildi. Hayat Kimya buluşmasında tüm ekip, son çeyreğe ait yeni stratejilerini değerlendi. Dağıtım, raf, fiyat ve merch faaliyetleri kapsamında yenilenen 4 aşamalı "DİYAFRAM" satış sistemi üzerine çalışılan lansman toplantısında, Hayat Kimya çalışanları ayrıca keyifli vakit geçirme imkanı buldu.

DİYAFRAM lansmanının yanı sıra, Hayat Kimya Satış Ekibi'nin motivasyonunu artırmak, iş streslerini atmalarını sağlamak ve ekip ruhunu tazelemek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, yeni satış stratejisini oluşturan harflerin çağrışımıyla DİYAFRAM adı adlında, gerçekleştirildi.

Hayat Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Avni Kiğılı, Hayat Kimya Genel Koordinatörü Orhan İdil, Hayat Kimya pazarlama ekibi ve satış müdürlerinin katılımıyla Kartepe Green Park Hotel'de 3 gün süren toplantıda, Bingo, Molped, Molfix, Papia, Familia markalarının temsilcileri markalarının yeni stratejilerini ve yakın dönem planlarını sunumları eşliğinde aktardılar.

Tüm çalışanların etkinliğe özel hazırlanan marş ile birlik olmanın keyfini çıkarttığı toplantıda, günün sürprizi ise Ali Poyrazoğlu oldu. Ali Poyrazoğlu sahnede yeni satış sistemi DİYAFRAM'a dair bilgileri esprili bir dille aktarırken, anlattığı hikayeler ve takım çalışmasına yönelik yaptırdığı toplu Diyafram egzersizleri ile salonu kahkahalara boğdu.

Tüm katılımcıların bir arada olduğu gala gecesinde birlikte eğlenen Hayat Kimya satış ekibi, son çeyreğe yönelik iddialarının altını çizerek Kartepe'den ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52