Yerel ürünler hızla markalaşıyor

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, mandalina gazozu, kolonyası, lokumu gibi yerel ürünlerin hızla büyüdüğünü söyledi.

Yerel ürünler hızla markalaşıyor
Son dönemlerde “Bodrum markalı” ürünlerin sayılarının hızla arttığını belirten Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, “Mandalina gazozu, kolonyası, lokumu gibi yerel ürünlerimiz hızla büyüyor” diye konuştu.

MANDALİNA GAZOZU
Bodrum’da yerel markaların sayısının hızla arttığını belirten Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, “Artık Bodrum markalı birçok ürün yerel ve uluslararası pazarda yer buluyor, tercih ediliyor” dedi. Bodrum’un Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Kocadon, şöyle konuştu:
"Bodrum iş dünyası artık kendi markasını da oluşturmaya başladı. Birçok tüccarımız, ‘Bodrum markalı ürünler üretiyor, satıyor ve kazandığını da yine burada yatırıma dönüştürüyor. Bu çok özlenen bir durumdur. Bodrum guletleri, sandaletleri ile başlayan markalaşma, mandalina gazozu, kolonyası, lokumu gibi yerel ürünlerimizin endüstriyelleşmesi ile devam etti. Bununla beraber Bodrumlu tüccarlarımız Bodrum markalı endüstriyel ve evsel markalar yarattılar. Bu Bodrumlu tüccarların zekası ve çalışkanlığı sayesinde oldu. Artık Bodrum markalı birçok ürün pazarda yer buluyor, tercih ediliyor. Bodrum hepimizin güç birliği ile çok daha iyi seviyelere yükselecektir."
hurriyet.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52