Ekmek zammı hammaddeye bağlı

Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Ali Yiğit, "Hammaddeye uygulanacak zam ile birlikte ekmek fiyatlarında da yükselme yaşanır" dedi.

Ekmek zammı hammaddeye bağlı
Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Ali Yiğit, ekmeğe zam olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Hammaddeye uygulanacak zam ile birlikte ekmek fiyatlarında da yükselme olabileceğini belirten Yiğit, Samsun’da hijyen kurallarına uygun bir şekilde ekmek üretildiğini belirtti.

Yiğit, “Samsun ekmeği bir başkadır. Ekmeğin her zaman hem kaliteli, hijyen kurallarına uygun bir şekilde üretilmesinden ve tüketiciye bu yönde sunulmasından yana her zaman tavrımızı koyduk" diye konuştu.Samsun Fırıncılar Odası’na kayıtlı fırınlarda yapılan üretimlerde gramaj ve üretim kalitesinde eksiklik görmediğini vurgulayan Yiğit, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Fırıncılar Odası olarak denetimlerimizi sürdürüyoruz. Halkın sağlığı yönünde üretilen ekmeklerde hijyenik açıdan hiç bir sakınca yok. Tüm yurttaşlarımız ekmeği gönül rahatlığı ile yiyebilirler” şeklinde konuştu.
iha.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52