Başarılı KOBİ'lere ödül

KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile girişimcilere ödül verileceğini ve buna yönelik esasların belirlendiğini açıkladı.

Başarılı KOBİ'lere ödül
Mustafa Kaplan, KOBİ'lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik nitelikli hizmet sunarak, bu işletmelerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırma misyonu ile destek verdiklerini belirterek, "İlki 2012 yılında olmak üzere, her yıl geleneksel olarak düzenleyeceğimiz 'KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri' uygulamasını başlatmış bulunuyoruz. İnovatif bir iş fikri ile işini kuran inovatif girişimciler, kısa bir süre içinde yurtdışı pazarlarda faaliyette bulunmaya başlayan küresel girişimciler ile başarılı, ihracatçı ve işbirliği-güçbirliği yapan tüm KOBİ'ler ödüller için başvuruda bulunabilecek." dedi. 3 başlıkta verilecek ödüller için Kaplan, 12 Mart'ta başlayacak başvurularda işletmelerin KOSGEB veri tabanında kayıtlı ve güncel KOBİ beyannamesinin onaylı olmasının esas alınacağını kaydetti. Son başvuru tarihi 13 Nisan olan ödül yarışması için daha fazla bilgi www.kosgeb.gov.tr web adresinde yer alıyor.  

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Kosgeb, Mustafa Kaplan, KOBİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52