Avrasya Ambalaj Fuarı gün sayıyor

Avrasya Ambalaj Fuarı İstanbul'da sektörü buluşturmaya hazırlanıyor. Fuarda ünlü çevre profesörü Gordon Robertson bir sunum yapacak.

Avrasya Ambalaj Fuarı gün sayıyor
GIDAVİTRİNİ - Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı bu yıl da ambalaj sektörünün buluşma platformu olmaya aday.  Sektörün nabzını tutan, tüm ürün grupları aynı çatı altında toplayan Avrasya Ambalaj Fuarı bu yıl 1000’in üstünde firma ve firma temsilciliğiyle açılacak. 50 binin üstünde ziyaretçinin hedeflendiği fuar,  yurtiçinde ve yurtdışında sektörün gelişimi ve dinamizmine cevap verecek bir platform olacak.

19 yıldır sektörü buluşturan Avrasya coğrafyasının en kapsamlı ve büyük fuarına Türkiye’nin yanı sıra Kuzey Afrika, Ortadoğu, Balkanlar’dan yatırımcı ilgisi yoğun.

Avrasya coğrafyasıyla Avrupa arasında çok stratejik bir bölge arasında yükselen değer Türkiye’nin bölgesel avantajının ve gelişiminin en iyi şekilde sergilendiği örnek fuar olan Avrasya Ambalaj Fuarı, konusunda Avrasya’nın en büyük fuarı oldu. Bu yıl 98.000 m2 kapalı alanda açılacak fuar, sektörün lider oyuncuları, son teknolojilerinin lansmanlarını yapacaklar.

Geçtiğimiz yıl 5000’in üstünde Avrasya bölgesinden ziyaretçi ağırlayan fuar, bu yıl da ilgi odağı. Şimdiden alım heyetlerinin başvurularının alındığı fuar, yeni pazarlar ve yeni müşterilerle tanışmak için fırsat yaratacak.

Ziyaretçiler fuarda, gıda ve içecek, kozmetik, ilaç, kimya, lojistik, inşaat sektörleri başta olmak üzere, tüm sektörlere yönelik her türlü ambalaj çözümleriyle tanışabilecek.

Reed Tüyap Fuarcılık ve ASD Ambalaj Sanayicileri Derneği'nin uzun soluklu işbirliğinin yanında, sektörün diğer güçlü dernekleri AMD, ESD, KASAD, MASD, OMÜD ve SEPA'nın desteğini de alan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, sektörlerin kolektif bir güç olmayı ilke edinip, birlik ve beraberlikle istikrar sağlayıp, güçlendiğinin en güzel göstergesi.

Avustralya, Quenensland Üniversitesi Gıda, Ambalaj ve Çevre Profosörü Gordon Robertson 12-15 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek Avrasya Ambalaj Fuarı’nda, “Sürdürülebilir Gıda Ambalajı”na yönelik yapılacak bir panelde, gıda üreticilerini bilgilendirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52