FoodDrinkEurope Pérez'le devam edecek

FoodDrinkEurope Yönetim Kurulu toplantısında üyeler önümüzdeki üç yıl için başkan olarak yeniden Jesus Serafin Perez'i seçti.

FoodDrinkEurope Pérez'le devam edecek

4 Temmuz 2012 tarihinde gerçekleştirilen FoodDrinkEurope Yönetim Kurulu toplantısında üyeler önümüzdeki üç yıl için başkan olarak yeniden Jesus Serafin Perez'i seçti. Perez, Temmuz 2009'da başkanlığa atanmıştı.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından konuşan Başkan Perez şunları söyledi:
"Avrupa'nın önde gelen imalat sanayisini temsil eden FoodDrinkEurope'un Başkanlığı görevine devam etmek benim için büyük bir onurdur. Geçtiğimiz üç yılda, yönetimsel büyük değişiklikler, kurumun yeni adı ve logosu gibi çok önemli başarılar elde ettik.  Yönetim Kurulu üyelerinin önümüzdeki üç yılda rollerine devam etme isteklerini ve bağlılıklarını görmekten son derece memnunum. FoodDrinkEurope'un büyük çoğunluğu KOBİ'lerden oluşan Avrupa gıda ve içecek sektörünü etkileyen konularda AB politika yapıcıları ile iletişimde anahtar muhatap olarak çalışmalarına devam edeceğiz.  Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım, FoodDrinkEurope personeli ve üyeleri ile birlikte endüstrimizin Avrupalı vatandaşlara kaliteli, lezzetli ekonomik ve sürdürülebilir gıda ürünleri sunarken, aynı zamanda Avrupa'nın gelişimindeki itici güç olarak değerine ilişkin daha fazla farkındalık yaratmayı da sürdüreceğiz."
Gıdahattı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52