Ramazan sofralarına Emsan şıklığı

Emsan, Rectano Amber Yemek Takımı ve Amber çatal kaşık bıcak seti ile iftar sofralarında göz alıcı ziyafetlere ev sahipliği yapıyor.

Ramazan sofralarına Emsan şıklığı

Mutfakların köklü markası Emsan, Rectano Amber Yemek Takımı ve Amber çatal kaşık bıcak seti ile iftar sofralarında göz alıcı ziyafetlere ev sahipliği yapıyor. Rectano Amber Yemek takımı ve Amber çatal kaşık bıçak seti, iftar ve bayram sofralarına stil katmak için Emsan’dan kadınlara en özel armağan...

Kare dizaynı ve modern çizgileri, porselenin en şık haliyle birleştiren Emsan, sofralarınızda yine fark yaratıyor. 84 parça olarak sunulan ve inceliğiyle porselenin özel duygusunu yansıtan takım, iftar yemeklerini keyifli bir sürece dönüştürüyor. 84 parçadan oluşan Emsan Rectano Amber yemek takımı, kalabalık sofralar için kolaylıklar sunuyor. Servis, çukur, kayık tabakların yanı sıra kürdanlık, sosluk, servis tenceresi, çay ve kahve fincanları da takımın diğer üyeleri arasında yer alıyor.

Rectano Amber yemek takımınızı Amber çatal kaşık bıçak seti ile tamamlayarak iftar sofralarınızı taçlandırabilirsiniz. 91 parçadan oluşan set, kalabalık iftar sofralarının da vazgeçilmezi oluyor. Sandık içerisinde sunulan bu özel set ile yer kaplamayan Emsan Amber çatal kaşık bıçak seti, sağlamlığıyla da sofralarınızın vazgeçilmezi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52