Balnak küresel markalarla büyüyor

Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde Balnak'ı tercih etti.

Balnak küresel markalarla büyüyor
Gıdavitrini - 25 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermekte olan hızlı tüketim malzemeleri (FMCG) sektörünün önde gelen isimlerinden Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki  tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde BALNAK’ı tercih etti.

Balnak, 1986 yılından bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında sunuyor. Türkiye lojistik sektörünün ilk 5 şirketi arasında yer alan Balnak Lojistik, gün geçtikçe müşteri portföyünü genişleterek büyümesini sürdürüyor.

Reckitt Benckiser de Balnak’ta!
Ev bakım (home), hijyen (hygiene) ve sağlık (health)  sektörlerinde faaliyet göstermekte olan Reckitt Benckiser, ev bakım, hijyen ve sağlık ürünleri sektöründeki  Finish, Calgon,  Vanish,  Dettol, Durex, Airwick, Marc, Cillit Bang, Woolite, Veet, Calcor, Gaviscon, Nurfoen, Strepsils, Strefen, Dispril  gibi markaların sahipliğini yapıyor.

Reckitt Benckiser, Balnak ile imzalamış olduğu sözleşme neticesinde, Gebze lokasyonunda antrepo, katma değerli hizmetler, 15.000 palet serbest depo ve yurtiçi dağıtım hizmetlerini sağlık ürünleri dışındaki kategorileri için  Balnak’tan almaya başlıyor.

Katma değerli hizmetler çerçevesinde etiketleme ve ürün birleştirme, yurtiçi dağıtım tarafında ise komple ve parsiyel olarak, tüm zincir mağaza ve bayi – distribütör sevkiyatlarının yanı sıra fabrika – depo arasında ara nakliye hizmetini de Balnak sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52