Türk fırıncıya ABD'den ödül

Türk fırıncı, merkezi New York'ta bulunan The Standford Who's Who Black Book adlı kitaba girmeyi başardı.

Türk fırıncıya ABD'den ödül

Avustralya'da 32 yıldır fırıncılık yapan Şerafettin Yücel Özgür, mesleğinde uzun yıllar kesintisiz hizmet veren profesyonellerin yer aldığı merkezi New York'ta bulunan The Standford Who's Who Black Book adlı kitaba girmeyi başardı.

Avustralya;da fırıncılık mesleğini 1984 yılından beri kesintisiz olarak devam ettiren Özgür, mesleği ile ilgili birinciliklere ve ödüllere sahip. Fırıncılık alanında 1989 yılında girdiği bir yarışmada Victoria eyalet birincisi olduğunu belirten Yücel Özgür, farklı şirketlerde mesleğine devam ederek 32 yıldır fırıncılık yaptığını dile getirdi. Victoria'da elde ettiği birincilikten yeteri kadar faydalanamadığını anlatan Özgür, fırıncılık alanında mastır bölümünü bitirdikten sonra yeni bir fırın kurduklarını belirtti.

Konuyla ilgili konuşan Özgür, "The Standford Who's Who Black Book kitabına bir Türk vatandaşı olarak ismimizi yazdırmış olduk, şu anda Avustralya;da birinci durumdayız" dedi. The Standford Who's Who, Özgür'e bir de web sitesi tahsis ederek, kendisine bu web sitesi üzerinden dünyanın birçok bölgesinde gıda işi yapan firmalar ile fikir alış verişi yapma imkanı sağlamış. Özgür, çalıştığı fırının dünyada en iyi hizmet veren fırınlar arasında gösterildiğini, bundan da gurur duyduklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52