Unlu Mamuller Fuarı gün sayıyor

UNTEK 2013,Unlu Mamuller Teknolojileri, Fırın ve Pastane Ekipmanları Fuarı, 18–21 Nisan 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Unlu Mamuller Fuarı gün sayıyor
Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli destekleri alınarak hazırlanan UNTEK 2013,Unlu Mamuller Teknolojileri, Fırın ve Pastane Ekipmanları Fuarı, 18–21 Nisan 2013tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Hamur yoğurma makinelerinden; Un fabrikalarına, Renklendiricilerden; Tatlandırıcılara, Paketleme-Dilimleme Makinelerinden; Dondurma makinelerine, Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarından; Değirmen Teknolojilerine kadar çok geniş bir konseptte profesyonellerin ilgi odağı haline gelecek olan UNTEK 2013 fuarı süresince; “Endüstriyel Mutfak ve Market Ekipmanları Özel Bölümü”, “Paketleme-Ambalajlama Özel Bölümü”, “Soğutma- Depolama ve Lojistik Özel Bölümü”, “Değirmen Özel Bölümü” gerçekleştirilecektir.

Unlu mamuller, pastane ve fırın ekipmanları konularında ihtiyaç duyulacak her türlü donanımlar, yeni tasarımlar ve en son teknolojik ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunularak; üretici ile son kullanıcıyı bir araya getirecektir. Fuar hakkında daha detaylı bilgi almak için www.untekfuari.com.tr ve www.tuyap.com.tr web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52