AksuVital Anfaş Gıda Fuarı'na katıldı

AksuVital, ANFAŞ tarafından düzenlenen 21. Gıda İhtisas Fuarı ile Bevex İçecek Fuarı'nda ürünlerini sergileyecek.

AksuVital Anfaş Gıda Fuarı'na katıldı

AksuVital, bugün kapılarını açan ve 22 Şubat Cumartesi gününe kadar devam edecek Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından düzenlenen 21. Gıda İhtisas Fuarı ile Bevex İçecek Fuarı'nda ürünlerini sergileyecek.

AksuVital açıklamasına göre Shiffa Home, Softem ve Vitalest markalı ürünleriyle fuarda yer alacak olan şirket, arı ürünleri, macun, pekmez, bitkisel karışımlar, besin takviyeleri, öğütülmüş ürünler ve bitkisel çaylar gibi gıda ürünlerinin yanı sıra bitkisel bakım yağları, karışım yağlar, dermokozmetik ürünleri ve sporculara yönelik ürünlerini de tüketicilerle buluşturacak.

Hem aktar, market ve sporcu mağazaları gibi perakende satış noktalarına; hem de otel gibi kanallara yönelik ürünlerini sunacak olan şirket, fuarda otellerin SPA ve güzellik salonları için özel üretilen bitkisel masaj yağlarını da ilk defa tanıtacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, fuarın Antalya'da yapılmasının çeşitli bölgelerden gelen profesyonelleri bir araya getirdiğini ve önemli ticari anlaşmalar yapılması için uygun bir zemin oluşturduğunu belirtti.

Aksu, "Fuarda yeni ulusal ve uluslararası ticari anlaşmalar yaparak ürünlerimizi daha geniş kitlelere sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
aa.com.tr

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 12:19

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HakanZ
HakanZ - 5 yıl Önce

Merhaba ürünleriniz. Tamamen doğalmı

HakanZ
HakanZ - 5 yıl Önce

Merhaba ürünleriniz. Tamamen doğalmı

HakanZ
HakanZ - 5 yıl Önce

Merhaba ürünleriniz. Tamamen doğalmı

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52