Sultannas'tan annelere doğal hediye

Ege bölgesinin sağlıklı lezzetlerini en doğal haliyle sunan Sultannas, Anneler Günü’ne özel hediye paketiyle tüketicilere değişik alternatifler sunuyor.

Sultannas'tan annelere doğal hediye

Ege’nin zengin topraklarından dünya sofralarına taşınan zeytin, Türk ve dünya mutfaklarının vazgeçilmezi zeytinyağı ve geleneksel zeytinyağlı sabun, Sultannasın hediye paketi içinde yer alıyor.

Sağlığına özen gösteren ve tercihini doğal yiyeceklerden yana kullanan ama damak tadına da düşkün anneler için Sultannas, zeytinyağını en doğal haliyle sunuyor. En iyi ürünler kullanılarak hazırlanan Sultannas sofralara sağlık ve lezzet getiriyor. Ege’nin zengin topraklarında yetişen zeytinler, en son teknoloji ile doğallığından bir şey kaybetmeden işlenerek Sultannas markalı zeytinyağı çeşitleri üretiliyor.

Geleneksel zeytinyağlı sabun ise; annelerinizin cildinin daha parlak, daha canlı görünmseni sağlayacak. Anneniz için doğal hediye seçenekleri arasında Sultannas markalı Ege’nin simgesi diğer ürünler de bulunuyor. Ünü ülke sınırlarını aşan kuru üzüm “sultaniye” ve kuru incir, Manisa mesir macunu ile kahve ve baharat çeşitleri de Sultannas’ın ürün yelpazesinde yer alıyor. Tüm ürünler, en doğal haliyle ve üstün kalite ile Sultannas tarafından tüketicilere sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52