Damla ailesinin yeni üyesi “Damlacana”

Damla Doğal Kaynak Suyu artık 8 litrelik cam şişelerde de tüketiciye sunuluyor.

Damla ailesinin yeni üyesi “Damlacana”

Eylül 2011’de piyasaya sunulan özel tasarımlı 330 ml ve 750 ml cam şişelerin ardından, 8 litrelik cam şişesini tüketicilerine sunan Damla Doğal Kaynak Suyu, cam ambalajda su içme keyfini daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyor.

Ambalaj sektörünün Türkiye ve dünyadaki en prestijli ödüllerine layık görülen Damla, farklılaşan paketleriyle, gerçekleştirdiği inovasyonlara yenilerini ekliyor. Doğanın canlılığını, tazeliğini ve ferahlığını sunan Damla Doğal Kaynak Suyu 8 litrelik cam şişesi “Damlacana” ile cam şişede su içme keyfini evinize taşıyor.

Damla bayileri aracılıgıyla İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve İzmit’te satışa sunulan Damlacana çok yakında birçok ilde tüketicilerle buluşmaya devam edecek. Damlacana siparişi vermek içinse 444 55 66 numaralı çağrı merkezini aramak yeterli oluyor. 6.50TL fiyatla tüketicilerle buluşan 8 litrelik “Damlacana”nın cam şişesine depozito olarak, bir sefere mahsus 12,5 TL ödeniyor, 19 litrelik damacana pompalarına ve su sebillerine uyumlu olması ise ekstra avantaj yaratıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
celile kardogan
celile kardogan - 10 yıl Önce

Cam sise su almak istiyorum.lakin gaziantepde sadece pinar su var.oda 5 litre.yani anlayacaginiz burda cam damacana ihtiyaci cok fakat temin etmek zor.bir an once degerlendiriseniz memnun oluruz.

MEHMET SARI BATTAL OĞLU GAZİ TORUNU
MEHMET SARI BATTAL OĞLU GAZİ TORUNU - 10 yıl Önce

nasi̇p olur i̇se i̇nşallah gazi̇antep de i̇lk defa sof su markasi i̇le yerli̇ doğal kaynak suyu üreti̇lecek ve sağlikli cam şi̇şede halkimiza sunulacaktir.inşallah önümüzdeki sezonda. sağlığınız için sof su için.

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52