Dr. Öz'den gökkuşağı renkli gıda tavsiyesi

Dr. Mehmet Öz, “Gökkuşağı renklerinde beslenin. Gökkuşağından kırmızı rengi alın portakal yiyin, mor renkleri bolca tüketin.” dedi.

Dr. Öz'den gökkuşağı renkli gıda tavsiyesi

Dr. Mehmet Öz, İstanbul’da Sağlıklı Cinsellik kliniğinin açılışına katıldı. Dr. Öz, “Gökkuşağı renklerinde beslenin. Gökkuşağından kırmızı rengi alın portakal yiyin, mor renkleri bolca tüketin.” dedi.

KARPUZ, CİNSEL BÖLGELERE KAN AKIŞINI ARTIRIR
Beslenme alışkanlıklarının cinsel sağlığı önemli ölçüde etkilediğini belirten Prof. Hattat’ın vurgu yaptığı besinlerin başında karpuz var: “Yaz aylarında sık tüketilen karpuzun içindeki sitrulin maddesinin nitrik oksit salınımını arttırarak penise giden kan akımını arttırdığı gösterilmiştir. Protein kaynakları testosteron seviyelerinize olumlu etki eder. Yağlı etlerden kaçının. Soğan ve sarımsakta bulunan alisin maddesi testosteron üretimini ve cinsel bölgeye giden kan akışını arttırır. Brüksel lahanası, brokoli, karnabahar da yararlı.”

BEL ÇEVRESİ CİNSEL SAĞLIĞI ETKİLİYOR
Prof. Mehmet Öz’ün beslenmeyle ilgili favorisi ise gökkuşağı renklerindeki gıdalar. “Cinsel sağlığı olumlu etkilemek istiyorsanız, gökkuşağı renklerinde beslenin. Gökkuşağından kırmızı rengi alın portakal yiyin, mor renkleri bolca tüketin” diyen Dr. Öz’ün kaliteli cinsellik ve uzun yaşam için önerileri ise şöyle:

CİNSEL GÜCÜ ARTIRAN ÜRÜNLERE DİKKAT
Sağlıklı cinsel fonksiyonlara sahip olmak için işe konuşmakla başlamak gerektiğini belirten Prof. Hattat'ın önerisi, "Cinsel sorun yaşadığınızda bunu içinizde tutmayın, utanmayın, paylaşın" şeklinde.

Prof. Hattat’ın üzerinde durduğu noktalardan biri de cinsel gücü artıran ürünler oldu. Hattat, “Günümüzde özellikle cinsel performans destekleri konusunda sahte ve kopya ürünlere dikkat etmek gerek. 2005 yılından sonra bu ilaçların sayısı yüzde 90 arttı. O yüzden güvenli kaynaklardan ve mutlaka uzman hekimin önerisiyle kullanılmaları şart” uyarısında bulundu.
ntvmsnbc

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52