Bu sütün kirlenmesi mümkün değil!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’den okullardaki süt dağıtımıyla ilgili açıklama geldi. Tanrıverdi, süt dağıtımının ülke geleceğiyle ilgili olduğunu söyledi.

Bu sütün kirlenmesi mümkün değil!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, ''Bu süt bembeyazdır, aktır. Kim ne derse desin bu sütün kirlenmesi mümkün değildir. Bu sütün yavrularımız ve ülkemizin geleceği için oldukça sağlıklı bir uygulama olduğu bilinmektedir'' dedi. Salihli Gençlik Merkezi'nin açılışına katılan Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Gençlik Haftası'nın bu yıl farklı olarak kutlandığını belirtti.

Tüm gençlerin, vatandaşların, alanlarda, salonlarda, meydanlarda, sokaklarda bayramı, ''resmi değil sivil olarak kutladığını'' kaydeden Tanrıverdi, ''Önceki dönemlerde statlarda gençlerimiz gösteri yapar, halkımız seyrederdi. Şimdi, 19 Mayıs'ı artık halkımız genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla bir bütün olarak her yerde bayram havasında kutlayacaktır'' dedi.

Gençlerin, ülkenin teminatı olduğunu, önlerindeki engellerin kaldırılması gerektiğini bildiren Tanrıverdi, hükümet olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Okullardaki süt dağıtımı
Okullardaki süt dağıtımına da değinen Tanrıverdi, şöyle konuştu:
''Bizim kuşak maalesef süt tozuyla okullarda büyüdü. Amerika'dan gelen süt tozuyla beslendik ama ne kadar beslendiğimizi görüyoruz. Şimdi iktidarımız, hükümetimiz o küçük yavrularımızı sağlıklı, zinde bir vücuda sahip olmaları ve zihinsel gelişimlerini takviye etmek amacıyla artık okullarda haftada bir değil, her gün süt dağıtımına başlamıştır. Tabii ki ilk uygulamalarda, dağıtımlarda aksaklıklar olabilir. Sütün içindeki minerallerden etkilenen küçük yavrularımız olabilir. Ancak böylesi ufak tefek kırıntılara takılıp da bu güzel uygulamanın durdurulması mümkün değil. Bundan sonrada aynı şekilde süt dağıtımı devam edecektir. Bu süt bembeyazdır, aktır. Kim ne derse desin bu sütün kirlenmesi mümkün değildir. Bu sütün yavrularımız ve ülkemizin geleceği için oldukça sağlıklı bir uygulama olduğu bilinmektedir.''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52