GMO İstanbul'da seçim sonuçlandı

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu sonuçlandı. Seçimler, Mesleki Gelişim Platformu listesinin zaferiyle sonuçlandı.

GMO İstanbul'da seçim sonuçlandı

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu İstanbul'da gerçekleştirildi. Gıda dünyasını yakından ilgilendiren seçimlerde, Mesleki Gelişim Platformu listesi az farkla da olsa yarışı önde bitirerek bir anlamda güven tazeledi.

11 Ocak 2014 tarihinde, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 4. Olağan Genel Kurul görüşmeleri, 12 Ocak 2014 tarihinde ise seçimler gerçekleştirildi.

İstanbul Şube Genel Kurul süreci, Cumartesi günü, Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Petek Ataman, Sayman Üye Serdar Alp Subaşı ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Aykut Aytaç‘ın da hazır bulunduğu toplantının ardından Pazar günü yapılan seçimler ile sona erdi.

Mesleki Gelişim Platformu, Çağdaş Gıda Mühendisleri Grubu ve Demokrat Gıda Mühendisleri Grubu'nun yarıştığı seçimlerde, birinci ve ikinci grup arasındaki oy farkının tek haneli olması iki yıl önceki durumun tekrar yaşanmasına neden oldu.

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri
    Gökhan DİK
    İsa TAHTA
    Murat GÖÇ
    Neslihan ÖZTERMELİ
    Nuri ŞAHİN
    Sedat KURU
    Volkan SEVİNÇ

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
    Ceyhun ÇETİNKAYA
    Emre DİKMEN
    Enes KÜLCÜ
    Erhan KOÇ
    Refik ÇAKMAK
    Sadık GÖNEŞ
    Serpil BAŞTAŞ ÖZ

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 10:37

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52