Gıdanın devleri Fi İstanbul'da buluşuyor

Her yıl Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika’dan binlerce ziyaretçiyi buluşturan uluslararası gıda fuarı Food Ingredients, bu yıl portfolyosuna İstanbul’u dahil etti.

Gıdanın devleri Fi İstanbul'da buluşuyor

Dünya gıda endüstrisinin devlerini bir araya getirecek olan Fi Istanbul, 7 - 9 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk defa İstanbul ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlik; zengin gıda bileşeni seçenekleri, inovatif pazarlama stratejileri ve yepyeni iş fırsatları ile dünyanın önde gelen sektör liderlerini buluşturacak. GIDAKAT (Gıda Katkı ve Yardımcı Maddeleri Sanayicileri Derneği), GGD (Gıda Güvenliği Derneği) ve TUGİS (Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası) tarafından desteklenen “Fi Istanbul” Gıda Bileşenleri Fuarı; “Başarı için mükemmel fırsat” sloganıyla bu yıl rotasına İstanbul’u dahil ederek geleceğin gıda endüstrisini şekillendirecek.

Her yıl dünyanın çeşitli bölgelerinde düzenlenen ve dünya gıda endüstrisini bir araya getiren uluslararası gıda fuarı portfolyosu Food Ingredients, bu yıl Türkiye’nin büyüyen ekonomisi ve İstanbul’un iki kıtayı birleştiren tek dünya şehri olmasının getirdiği stratejik coğrafi konum sebebiyle global ve bölgesel gıda uzmanları için eşsiz bir buluşma ortamı sunacak. Rotasına bu yıl İstanbul’u dahil eden Fi; ilk olarak 7 - 9 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda, daha sonra dünyanın önde gelen şehirleri Şangay, Manila, Sao Paulo, Bangkok, Mumbai, Tokyo, Frankfurt ve Amsterdam’da gerçekleştirilecek.
iha.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52