Tat'a müşteri memnuniyeti ödülü

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2013 sonuçlarına göre Tat, konserve, sos ve salça kategorisinde müşterilerin en beğendiği marka oldu.

Tat'a müşteri memnuniyeti ödülü
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME)’nin 2013 sektör birincileri 15 Nisan 2014’te İstanbul’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 81 ilde 11 bin 564 tüketiciyle telefon anketi yapılarak ve özel ekonometrik analiz modeli ile belirlenen TMME’ye göre Tat, konserve, sos ve salça kategorisinde lider marka seçilerek, ödüle layık görüldü. 

Tüketicilerin satın aldıkları ürün ve hizmetlerden memnuniyetini sayısal olarak gözler önüne seren TMME, ölçülen kuruluşlara, sektöründe kendi konumu ve rakiplerinin konumunu görme ve strateji geliştirme imkânı sunarken, ülke genelinde müşteri memnuniyeti bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına da katkıda bulunuyor.
Ürün geliştirme çalışmalarında tüketicilerin ihtiyaçlarını esas aldıklarını ve müşterilerinin istekleri doğrultusunda ürünlerini sürekli geliştirdiklerini belirten Tat Gıda Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer, tarafsız bir ölçüm ile tüketicilerden aldıkları bu geri bildirimden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kesimer, ‘‘Tüketicilerimizin istekleri ve beklentileri bizim için çok önemli. Yeni ürün çalışmalarımızla geliştirdiğimiz ve titizlikle ürettiğimiz ürünlerimizi tüketicilerimize sunduktan sonra da onların geri bildirimlerini dinliyoruz. Bunun bizi her zaman daha ileriye taşıdığına inanıyoruz. TMME Ödülü de tüketicilerimizin bize verdiği çok anlamlı bir hediye ve bunun için tüm tüketicilerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 19:43

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52