En güzel sunuma ödül var

Süt ürünleri sektörünün önemli markalarından Muratbey, en güzel Burgu Peynirli Sunumu yapan yarışmacıları ödüllendiriyor. Adaylar, 29 Şubat tarihine kadar sunumları paylaşabilecekler.

En güzel sunuma ödül var


Her türlü yemeğin, hamur işinin ve ikramlıkların içinde peyniri, leziz tatların en önemli unsuru haline getiren Muratbey, en güzel Burgu Peynirli Sunumu yapan yarışmacıları ödüllendiriyor.

Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey, sosyal medyada "Burgu Peynirli Sunumlar" yarışması başlattı. Hazırlamış oldukları Burgu Peynirli Sunumların fotoğrafını www.facebook.com/MuratbeyPeynir sayfasından #BurguPeynirliSunumlar etiketiyle paylaşan yarışmacılar arasından seçilecek üç kişi, Güral Porselen'in Gastro Studio serisi ürünlerinden kazanma şansı yakalıyor. Yarışmacılar, sunumlarını 29 Şubat tarihine kadar paylaşabilecekler.

Muratbey, aynı zamanda “Burgu’lu tarifler” için 6 ayrı reklam filmi hazırlattı. Burgu’lu Simit, Salata, Pane, Çeşnili Peynir Tabağı, Çorba ve Börek tariflerinden oluşan reklam filmlerinde “ Her şey Bahane, Burgu Şahane “ sloganıyla ekranlarda son derece pratik ve nefis tarifler paylaşıyor. Muratbey, en lezzetli peynirli yemek tariflerini ortaya çıkarmak için de her ay düzenli olarak www.muratbey.com.tr adresli internet sayfasını tüketicilerden gelecek tariflere açıyor. Seçilen “Ayın Tarifi” gönderenin ismiyle sitede yayınlanıyor, sosyal medyada paylaşılıyor ve sahibine çeşitli hediyeler sunuluyor. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 13:45

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52