Süt üreticilerine hijyen eğitimi

Aydın'da süt ve süt ürünleri tesislerindeki yetkililere hijyen eğitimi ve et ve süt ürünlerinde kullanılan katkı maddeleri konularında eğitim verildi.

Süt üreticilerine hijyen eğitimi
Aydın genelinde faaliyette bulunan et ve et ürünleri tesisleri, kasaplar ile süt ve süt ürünleri tesislerindeki yetkililere hijyen eğitimi ve et ve süt ürünlerinde kullanılan katkı maddeleri konularında eğitim verildi.
Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Aydın genelinde faaliyette bulunan et ve et ürünleri işleme tesisleri ile kasap dükkanı yetkililerine üretim hijyeni ve et ürünlerinde kullanılan katkı maddeleri konularında eğitim verildi.

Toplantıya sektör temsilcilerinin yanı sıra Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, ADÜ Veteriner Fakültesi’nden Doç. Dr. Filiz Kök, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü’nden Veteriner Hekim İffet Tatlıbaş, Veteriner Hekim Dr. Hakkı Ünlü, Veteriner Hekim Mustafa Aygül, Veteriner Hekim Süleyman Erdoğan ve Veteriner Hekim İ. Yücel Kayhan katıldı. Öte yandan 20-23 Mart 2014 tarihinde düzenlenen Tarım ve Gıda Zirvesi’nde et komitesince oluşturulan Aydın’da et sektörünün sorunları, hedeşeri, tehditleri ve avantajlarının belirtildiği rapor işletme yetkililerine sunularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 12:00

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52