Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, geçtiğimiz yıllarda birçok şirket ile finansal ve stratejik ortaklık görüşmesi yaptıklarını ancak bu arayıştan vazgeçtiklerini açıkladı. Yola özkaynaklarıyla devam edeceklerini söyleyen Önen, Çanakkale'deki fabrika arazilerini bankalara devrederek borçlarını silmek üzere yürütülen görüşmelerde birkaç ay içinde anlaşma sağlanmasının beklediğini kaydetti. Önen, "İMKB gözaltı pazarından çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
sabah.com.tr
Önen Dardanel'i satmaktan vazgeçti

Önen Dardanel'i satmaktan vazgeçti
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Şirketler
Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, ortaklık görüşmelerinden vazgeçtiklerini ve kendi özkaynaklarıyla yola devam edeceklerini açıkladı.