Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Koçtaş mutfağında edebiyat buluşması

Şirketler

Ev geliştirme perakendeciliği sektörü şirketi Koçtaş, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Gabriele Sponza ile edebiyat ve lezzet tutkunlarını bir araya getirdi.

İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali'nin (İTEF) "Mutfakta Edebiyat" teması sponsoru olan ev geliştirme perakendeciliği sektörü şirketi Koçtaş, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Gabriele Sponza ile edebiyat ve lezzet tutkunlarını bir araya getirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Koçtaş, "İTEF Mutfakta Edebiyat" teması sponsoru olarak düzenlediği etkinlikte ünlü şef Gabriele Sponza ile katılımcılara lezzetli ve keyifli bir hafta sonu yaşattı. Etkinlikte 2 gün boyunca 12 oturum gerçekleşti. Nedim Atilla, Maksut Aşkar ve Mario Levi gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, farklı konularda farklı konuşmacılar Koçtaş çadırında okuyucularıyla buluştu.

Kahve Kültürü’nden Mevlevi Mutfağı’na kadar birçok farklı konunun ele alındığı söyleşilerde diğer öne çıkan konu başlıkları ise Batılı Seyyahlar Gözünden Osmanlı'da Gündelik Hayat ve İstanbul Sofraları, Eski İstanbul Kahvehaneleri ve Kahve Kültürü, Osmanlı Dönemi Yemek Kitap ve Yazılarından Anadolu Yemekleri oldu.

Gastronomi meraklılarını yemek kültürü yazarları ve alanında öncü Türk ve yabancı şeflerle buluşturarak yemek kültürünü edebiyat ile birleştiren etkinliğin "Mutfakta Edebiyat" temasına sponsor olan Koçtaş’ın mutfağında, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Gabriele Sponza, Koçtaş ve festival misafirlerine lezzetli saatler yaşattı. aa.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.