Manisa'nın sultanlara layık "sultan çayı" soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi. 11 bitkinin karışımından oluşuyor, şifa niyetine içiliyor. Köz ateşinde pişirilen sultan çayı Levent İşanlar'ın dedesinden aktarılan bir lezzet. İşletme Sahibi Levent İşanlar, 150 yıldır sultan çayının aynı özenle hazırlandığını dile getiriyor. Trthaber
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Food, Manisa, Sultan Çayı, Şifa, Bitki, Köz
Manisa’nın 150 yıllık şifa reçetesi
Manisa’nın 150 yıllık şifa reçetesi
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Güncel
Manisa'nın sultanlara layık "sultan çayı" soğuk kış günlerinin vazgeçilmez içeceklerinden.