Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri

Fairy’den Berna Laçin’li Kavurma Şenliği!

Etkinlik

Daha önce gerçekleştirdiği Kuru Fasulye ve Hamsi Tava şenliklerinden sonra hazırladığı Kavurma Şenliğinde on binlerce misafire kavurma ikram eden Fairy, özel olarak hazırlanan dev tavayı bir kez daha tek başına yıkadı!

Hazırladığı şenliklerle en zorlu yemeklerin yağlarına meydan okuyan Fairy, 24 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş İskele Meydanı’nda tüketicilerle Kavurma Şenliğinde buluştu ve tam 3 ton kavurmanın yağını alıştığımızdan daha soğuk, 25derece suda bile tek başına tertemiz yıkadı.
Yazın son günlerini yaşadığımız güneşli ve sıcak bir günde gerçekleşen şenlikte Fairy tüketicileriyle buluşan Berna Laçin, hem on binlerce insana kavurma ikram etti, hem de hazırlanan küçük oyunlarla hediyeler dağıttı.

EN LEZİZ TARİFE 10 BİN TL


Ünlü gurme ve yazar Gülhan Kara ise, birbirinden lezzetli kavurma tariflerini hanımlarla paylaştı.

Ramazan ayı başında Fairy’nin hizmete sunduğu; denenmiş ve hazırlaması kolay tariflerin yanında mutlu aileler için birbirinden ilginç bilgiler paylaşan bir aile, yemek ve tarif portalı olan mutlumutfaklar.com sitesinde düzenlenen En Lezzetli Et Yemekleri Tarif Yarışması’nda birinci olan MutluMutfaklar üyesi Rahime Beykal, mutfağını yenileyebileceği 10.000TL değerinde hediye çekini Berna Laçin’in ellerinden aldı.

Şenlik alanında en büyük ilgiyi ise Fairy’nin daha soğuk suda bile etkili olduğunu betimleyen eğlenceli Eskimo dekoru gördü. Şenliği ziyaret eden aileler, çocuklarıyla birlikte fotoğraf çektirerek anında Facebook sayfalarından paylaştılar ve bedava Fairy kazandılar.

Şenliğin sonunda hazırlanan dev tavayı tek başına yıkayan Fairy, bir kez daha on binlerce insanı misafir ederek kırılması güç bir rekora imza attı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.