Boston Üniversitesi’nde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı. Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.
Vatan
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çay
Bir mucize daha!
Bir mucize daha!
Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri Gidavitrini.com.tr - Güvenli gıda, tarım ve güncel gıda haberleri
Dünya
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı.